Usluge ugradnje

Cijelovita usluga

Već 20 godina proizvodimo prozore i vrata i svoje usluge smo u potpunosti prilagodili potrebama naših klijenata. Usporedno razvoju modernih i kvalitenih proizvoda, formirali smo na tržištu jedinstvenu i cijelovitu uslugu kako bi cijeli proces nabave nove stolarije bio što ugodniji za vas. Osiguravamo vam demontiranje postojeće stolarije, zbrinjavanje građevinskog i ostalog otpada, ugradnju nove stolarije i čišćenje nakon ugradnje. Sve obavljaju uigrani timovi naših zaposlenika što smanjuje vrijeme izvođenja radova.

Iskusni uigrani timovi

Nakon proizvodnje prozora i vrata, konačan proizvod preuzima jedan od naših 15 tročlanih timova koji rade ugradnju. Timovi zajedno rade dulji vremenski period što osigurava dobru suradnju između članova tima, visoku kvalitetu izvedbe i brzu ugradnju.

Uklanjanje otpada, popravci i fino čišćenje

Nakon ugradnje naš tim će se pobrinuti za sav otpad koji je nastao ugradnjom nove stolarije. Sortiran i razdvojen, građevinski otpad se u suradnji s našim ovlaštenim kooperantima odvozi i zbrinjava na odlagalištima otpada, dok se stara PVC stolarija odvozi u Iveta centar gdje se rastavlja i reciklira.

Naši djelatnici će također izvršiti fino čišćenje kako bi prostor u kojem su radili vratili u prvobitno stanje. U slučaju da su tijekom ugradnje nove PVC stolarije nastala bilo kakva oštećenja na građevini, naši djelatnici će odmah izvršiti potrebne popravke.

Recikliranje stare PVC stolarije

Reciklirani materijali ponovno se uvodi u proizvodni proces. Saznajte više o našem proizvodnom procesu i upotrebi recikliranih PVC materijala u proizvodnji PVC prozora i vrata.

U Iveti smo oformili tim koji je zadužen samo za reklamacije. Ako iz nekog razloga niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom možete kontaktirati tim za reklamacije. Proces reklamacije u cijelosti je opisan na stranici “Reklamacije”.